Ibland får man känslan av att vara på fel ställe

Idag fick jag verkligen den känslan, den där krypande känslan av att något är fel, ska jag verkligen vara här? Den där känslan av att jag nog egentligen hör hemma på ett annat ställe.

 

Tanken den bara föll över mig och när jag funderar på det lite djupare så är jag nog på fel ställe, Malmö är ju en så underbar stad, inte så långt till släkt och vänner, helt underbar att promenera genom en sommardag och stanna till på lilla torg. Nära naturen och praktisk och bra att leva i. Men nu finns det ju flyg, sommaren infaller i bästa fall bara någon dag där i Juli, det mesta man har är svensk sommar och skånsk vinter, hur kul är det egentligen.

DSC_0568

En stad som Fortaleza är ju så härlig, det händer mer än i typ hela Sverige (faktum är att det nästan är lika många invånare som i Sverige), en promenad på kvällen i början av Februari är inte så tokig…

DSC_0578

Tar man bilen i fyrtiofem minuter kommer du ut på en enkel landsbygd där sanddynorna letar sig ned i Atlanten och råkar du göra det mitt i vintern så är medeltemperaturen typ 5 grader kallare än på sommaren så man behöver aldrig fundera direkt på klädesval. Man byter helt enkelt cykel och dubbdäck mot surfingbräda och beachbuggy. På något sätt känns det verkligen lockande.

DSC_0597

DSC_0593

DSC_0585

DSC_0586

Både min kropp, mitt hjärta och min hjärna säger helt enkelt till mig att visserligen är Malmö min favoritstad i Sverige men varför skall man begränsa sig om man nu kan få något bättre? Men men, snart är jag hemma igen och då faller man in i den vanliga lunken, eller??

Kommentarer inaktiverade.