Varför inte!?

Gårdagen var planerad in i minsta detalj, listan på saker att göra var väldigt lång och tidsplanen noga uträknad, det var ju trots allt min sista dag i Campinas! Då startar inte bilen, efter att försökt startkablar å lite andra knep så kallades bilmek in, han konstaterade snabbt det som jag redan trott: startmotorn paj!

 

Bärgare beställdes och under tiden han jag i väg och fick tag på en hyrbil. Bilen var då parkerad i ett underjordiskt garage så bärgaren kom inte ned så bilen fick först bogseras upp med en vanlig bil innan den kunde komma upp på flaket.

Sedan var det bara att åka till verkstaden där jag fick dom att börja titta på problemet.

 

Så vidare i hyrbilen för att fixa allt som var planerat, nu ett par timmar sen. Fick under tiden besked om att dom kunde renovera startmotorn och ha bilen färdig inom två timmar för det facila priset av 2200 kronor.

 

Efter mycket om och men så tog jag då min med resväskor fullpackade hyrbil till verkstaden, packade över allt i min nu fungerande bil, körde tillbaks hyrbilen och kom en hel del senare än planerat iväg mot Sao Paulo. Kom fram till mitt hotell och började då vid 10 tiden känna att frukostens energi liksom var förbrukad. Styrde genast vägen mot den nya restaurangen tvärs över gatan och konstaterad att Brasilien alltid är Brasilien, till och med här var det mer bak än fram!

Efter lite mat kände jag att det räckte denna dag så jag somnade sedan ovaggad i min säng!

 

—–

 

Men nu är det en ny dag med ett nytt schema: läkarundersökning, återlämning av bil, pappersarbete och hemresa frammåt kvällen…

Kommentarer inaktiverade.