Födelsedag!

Mitt i det lite tråkiga väntandet på att få flytta hem dök det upp en födelsedag. Man skulle ju nästan kunna tror att jag fyllde minst hundra eller så med tanke på den digra persentlistan. Jag fick; 

Frukost

Frukost på sängen. 

Åsså fick jag; 

Fuck

Världens coolaste Attling-ring, fast jag ska nog inte ha på mig den på typ, en anställningsintervju…

Åsså fick jag; 

Press

En hamburgerpress, som jag önskat mig sedan jag var au-pair i Italien 1988 och min värdfamiljs slaktare hade en sådan. Äntligen! 

Åsså fick jag;

Sony

Sony röda läsplatta, faktiskt med inbyggd läslampa! 

Åsså fick jag; 

Skärmavbild 2012 05 30 kl 07 12 15

Ett par sommargröna Hasbeen, slingback-modell. Nu måste jag bara skaffa mig en småblommig kjol, sen så är jag redo för sommaren. 

 

Ja, vad kan man säga? Att det var väl en fantastisk start på en förhoppningsvis bra dag. Nu ska jag gå på yoga, sedan powerwalka med en vän, sedan gå på stor avskedslunchbaluns, vi är många som lämnar, med alla expatsdamer här i Campinas. Sedan ska jag ta bort stygnen från min lilla minioperation som jag gjorde förra veckan och sedan ska jag och mina killar gå ut och fira mig på restaurang Braz ikväll. 

Pizza

Sedan står jag mig nog ända tills 45-årsdagen! 

 

2 kommentarer till Födelsedag!

 • Moster skriver:

  Oh Jesus vilken uppvaktning! Hur kan man matcha detta?
  Kram Cajan

 • Bella skriver:

  Ääälskar skorna!!!
  Och älskar DEFINITIV ringen, en sån vill jag oxå ha!! Och du, du kan visst ha den på intervju, jag hade inte tagit illa upp, tvärtom!
  Om jag får råd att köpa en sån (hur mkt kostar en sån ring förresten??) så ska jag ha den på under alla intervjuer jag gör, hahahaha!
  Kram och grattis!