Nä, jag SKOjar inte!

Jag har köpt några skor här i Brasilien fastän jag hade över hundra redan när jag anlände. Generellt är ju shoppingen här ingen höjdare, antingen är det för dyrt eller så är det superkass kvalité. Men det finns några undantag. Framförallt älskar ju hela vår familj det brasilianska skomärket MAZ (vem vet, det kanske kommer till Skandinavien snart…;)

MazMaz2

Supercoola, roliga, bekväma, billiga. Man kan ha MÅNGA färger! 

När man inte vill köra den sportiga stilen kan man besöka butiken SACADA, som är lite mer av det lyxiga slaget. Men det var rea där en gång när jag gick förbi och det resulterade i de här: 

Sko1Sko

Finfint skinn och snygga spännen. Passar till sommarbruna ben och något småblommigt. 

Åsså finns det en affär som jag verkligen gillar som heter MELISSA och som bara säljer skor av plast. Det låter ju konstigt men det är rätt fräckt faktiskt. Dessutom bra priser vilket ju är ovanligt här. Har slagit till på de här: 

SvartRosa

Den svarta modellen är klädd med ett sammetstyg medan de rosa är helt plastiga. 

Kommentarer inaktiverade.