Ja, dom är det alltid problem med…

… sade förvaltaren av huset som vi bor i till oss när vi kom hit efter Jul och hade en vattenläcka på ingående rör till huset. Hon sa att det var ett vanligt problem att plaströren som dom lägger i marken spricker rätt ofta.

Igår kväll när jag kom hem så var det lite blött på toagolvet (det kunde blivit väldigt blött men man ska ju ha lite tur, slangen var ”bara” som en ballong och läckte lite). När jag då ringde förvaltaren av huset ännu en gång och berättade om problemet så fick jag till svar:

-Ja, dom flexislangarna är det alltid problem med.

DSC_0014.jpg

Jag bara undrar varför man alltid måste ha problem med dom…

… kanske ska man fundera ett steg längre? Kanske är det så att plaströr spricker då det blir sättningar i marken och gamla gummislangar helt enkelt inte tål att vara trycksatta. Varför byta ut ett vinnande koncept!?

Kommentarer inaktiverade.