Kyla och misär!

P6060001.JPG P6060007.JPG

Stränder och paraplydrinkar är numera utbytta mot dubbla fliströjor och värmeljus. Vi fryser. Huset blir svinkallt på kvällar och nätter så man får klä på sig när man kommer in och ta av sig lite när man går ut, dagtid alltså. För när solen är framme kan det bli uppåt en +20 grader men sen…brrrr.

DSC_70005.jpg

Men sjörundan är härlig nu, speciellt på morgonen. Frisk och krispig luft och spegelblank sjö. Alltid en skön start på dagen.

DSC_70003.jpg

Idag är det näst sista måndagen innan vi åker hem till Sverige. Några milstolpar kvar innan vi lämnar dock. På onsdag åker Wilmer på klassresa och är borta i tre dagar. Spännande!

grad.jpg

Sista veckan har vi stor graduation-ceremoni eftersom Wilmer nu lämnar elementary-school och börjar ”högstadiet” efter sommaren. Det är ett viktigt steg inom den amerikanska skolvärlden. Nu ska det tydligen bli ett betydligt tuffare studietempo och mer ansvar för eleverna. Vi hoppas att Wilmer är väl rustad för dessa kommande utmaningar.

Kommentarer inaktiverade.