Sjunde dagen!

katt.jpg

I dagarna sju har nu jag och Wilmer bidat vår tid i sjukstugan. Dengu-feber skall vara i högst tio dagar så vi har börjat att räkna ner. Idag är det dags för det, förhoppningsvis, sista läkarbesöket och det slutgiltiga dengufeber-provet. Dessa sju dagar har varit ganska jobbiga, inte MINST för Wilmer som varit väldigt sjuk, men å andra sidan har han sovit bort oceaner av tid. Annars har vi tröstat oss med;

about.jpg

Feelgood-rullen ”About a boy” och den lite mer hårdnackade;

town.jpg

”The Town” för att kittla nerverna lite.

Åsså har vi sett på en massa skräp från svensk tv, men även ”Uppdrag Granskning” och ”Dokument Utifrån” för att upprätthålla den intellektuella nivån. Wilmer har i stort sett levt på vatten och jag har av leda konstant småätit saker såsom; nutella, en och annan skinksmörgås samt en del annat helt onödigt och ej kostcirkelrelevanta livsmedel.

nutella.jpg

Till mitt försvar får tilläggas att jag hasat mig ner till gymet på kvällen när Fredrik kommit hem från jobbet för att förhindra att mitt blod helt skulle koagulera i venerna.

löp.jpg

Så nu hoppas vi på en snar bättring så att vi kan återgå till våra normala liv. Det ska bli skönt!

Kommentarer inaktiverade.