Flyger och far!

Då var det dags för långtransport igen!

tapairportugal.jpg

Ser verklig fram emot det denna gången då det är den sista pendlarresan jag gör till Brasilien så det skall bli härligt med både resan (TAP är faktiskt dom med bäst stolar i ”monkey class”) och att komma hem till Priorsgatan. Så nu får man bara hoppas att inte regnet sätter stopp för min avfart i Sao Paulo och snön förhindra att jag landar i Köpenhamn.

Sedan är mycket på agendan väl i Sverige, först dags för den traditionella adventspizzan (ni som vet, vet!), efter det packning av väskor, flyttlass och magasin. Å så var det resor igen men denna gång MED familjen, först till julfirande i norr och sist och inte minst Campinas, å allt det gör vi tillsammans 🙂

See you in Malmö very soon!

En kommentar till Flyger och far!

  • Cajsa skriver:

    Hahaha! Pimpat bloggen med en bild på er bostad de kommande veckorna! Fint med stegen upp på taket!!!!

    /Cajsa