Casa de Töörn

DSC00009.jpg

Nu har vi fått nycklarna till ett ”litet” hus på höjden i området Alphaville som ligger i utkanten av Campinas (faktum är att det är ett av de mindre i detta område även om det nu är betydligt större än vårt hus på Priors). Så för alla nyfikna själar är här lite bilder tagna denna morgon.

DSC00010.jpg DSC00007.jpg

DSC00005.jpg DSC00003.jpg

Bilder på interiören kommer senare så att vi hinner få våra saker på plats och pimpa lite. Men hursomhelst så finns det gott om plats för oss tre och många besökande (två gästrum), det finns naturligtvis på brasilianskt maner även en inbyggd grill som jag känner på mig kommer att användas mycket (och som jag tror vi kommer återkomma till lite senare).

Finns nu även på foursquare (så att man verkligen kan checka in).

En kommentar till Casa de Töörn